Táncművészeknek és artistáknak tartunk válogatást

Táncművészeknek és artistáknak tartunk válogatást

Táncművészeknek és artistáknak tartunk válogatást

Idén márciusban Németország egyik legnevesebb óceánjáró hajótársaságával, a TUI Cruisesel közreműködve kétnapos válogatást tartunk Budapesten. Az eseményre artisták és táncosok jelentkezését várjuk.

Mint a világban mindenhol, így ügynökségünknél is elindult a 2020-as év, ráadásul nálunk rögtön egy nagyszabású esemény megszervezésével, ami amellett, hogy izgalmas kihívás számunkra, egyben óriási lehetőség is minden táncos és artista számára.

A német TUI Cruises ugyanis a casting megszervezésével és lebonyolításával bízta meg ügynökségünket, melynek idén márciusban Budapest ad majd otthont egy kétnapos rendezvény keretein belül.

  • Cégünk több, mint tíz éve foglalkozik táncművészek és artisták közvetítésével – kezdte mondandóját Solti Zsolt, ügynökségünk tulajdonosa. Hatalmas öröm számunkra, hogy egy megbízható, a szakmában világszerte elismert német céggel dolgozhatunk együtt, mint a TUI – folytatta Exy. A hajótársaságot 2007-ben alapították, mára már féltucat óceánjáró hajó várja a turistákat, melyeken évről évre egyre színvonalasabb showkat rendeznek. Fiatalos csapatunk minden erejével azon van, hogy a TUI megbízásának maximálisan eleget tegyen, ezáltal a látványos bemutatókkal és rendezvényekkel kiszolgálja az óceánjáró hajókra pihenni járó embereket.

A magyar fővárosban megrendezésre kerülő válogatás első, hétfői napján (március 9.) az artistáké lesz a főszerep, akik délelőtt 10 órától mutathatják meg tudásukat, rátermettségüket ügynökségünknek.

  • Első sorban olyan angolul is beszélő személyeket keresünk az artista válogatáson, akik amellett, hogy nemzetközileg elismert, magasszintű művészeti képzést sajátítottak el, rendelkeznek több éves szakmai színpadi tapasztalattal és saját, solo-előadásokban is megállják helyüket – vette át a szót Zsolttól Erdős Arnold, ügynökségünk szervezője. Természetesen előny, hogyha az illető korábban akrobata-duókban is szerzett már némi tapasztalatot – vélekedett Arni.

A válogatás másnapján, kedden (március 10.) ugyancsak 10 órai kezdettel az artiástákat a táncművészek váltják majd a budapesti színpadon.

  • Ami a táncos, balett-táncos, show vagy színpadi táncos válogatást illeti, a jelentkezéshez szintén elengedhetetlen feltétel a több éves szakmai színpadi produkciós tapasztalat, az angol nyelvtudás, valamint emellett fontos a magasság is. Hölgyeknél a 165-173, míg a férfiaknál a 170-185 centiméter testmagassággal rendelkezők azok, akiket mi keresünk – árulta el Arnold.

A rendezvény lebonyolításában a TUI cég is közreműködik majd. A válogatást a cég koreográfusa fogja megtartani, aki elárulta, hogy 2-3 különböző kombináció kerül betanításra, amik a hajókon bemutatott showkban is megjelennek. A cég a válogatáson megjelenő személyek erősségeit figyeli meg, de a casting során a motiváltság, a lelkesedés és az elszántság, valamint a koreográfiák gyors elsajátítása és előadás módja is kiemelten értékeli majd, amik elengedhetetlenek a sikeres válogatáshoz.


  • Nem túlzás, ha azt mondom, hogy azoknak az embereknek, akiket a TUI beválogat, megváltozik az életük – vette át ismét a szót Solti Zsolt. A munkának köszönhetően gyakorlatilag bejárhatják az egész világot. A kiemelt, versenyképes fizetés, a számtalan egzotikus ország feltérképezése mellett az óceánjáró luxushajók fedélzetén ingyenes étkezést, egészség- és balesetbiztosítást nyújt a cég, illetve több kedvezményre is jogosultságot ad. Egyszóval, érdemes a válogatásra jelentkezni.

A 2020. március 9-10. között rendezendő budapesti válogatásra a jelentkezés előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezők az angol nyelvű önéletrajzukat fotóval és esetleg táncos videóval kiegészítve a casting@actualart.hu e-mail címre küldhetik.