Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

 

Nemzetközileg elismert prémium kategóriájú produkciókat készítünk és közvetítünk. A szórakoztatóipar számos területéről foglalkoztatunk művészeket a világ minden pontján naprakész adatbázisunk segítségével. Folyamatosan keresünk hazai és külföldi tehetséges művészeket.

 

 

SAJÁT PRODUKCIÓINK

Produkcióink egyediek és kreatívak. Az általunk megvalósított show-k nem „konzerv” előadások, hanem az előadás helyszínére és közönsége ízléséhez igazodva készült koreográfiák, produkciók, ahol a tánc-zene-jelmez és a színpadkép egysége is pontosan ezt tükrözi. Izgalmas, különleges ötleteket álmodunk meg, és a legmagasabb színvonalon visszük színpadra a több évtizedes szakmai tapasztalatunk segítségével.

EGYEDI PRODUKCIÓK

A megrendelő álma egy ütős, másik, korábban látott előadáshoz a legkevésbé sem hasonlítható produkció. Olyan, ami méltó az általuk képviselt színvonalhoz, és hosszú távon, sok ezer vendégnek nyújt felejthetetlen élményt. Ez a kihívás, tapasztalataink szerint kizárólag úgy lehet sikeres, ha mindezt személyre szabottan, egyedi koncepcióra építve, a megrendelővel együtt keltjük életre.

CASTING

Hazai és nemzetközi partnereink számára szervezünk válogatásokat. Legyen szó szórakoztatóiparban jelenlévő művészekről, művészeti irányzatokról - énekes, táncos, artista, zenész, zenekar, special act.

MŰVÉSZEK KÖZVETÍTÉSE

Folyamatosan frissülő, bővülő adatbázisunkból, megkeresésre ajánljuk partnereink számára a legmegfelelőbb művészeket a legmagasabb színvonalon. A válogatástól a szerződés végéig minden dokumentum kezelésével, egyeztetéssel és kapcsolattartással segítjük a művész és a partner gördülékeny együttműködését. Speciális kéréseknek is megfelelve, felkutatjuk a megrendelő által megálmodott egyedi show elemeket.

 

 

 

TEKINTSE MEG PRODUKCIÓINKAT